Mogen wij u voorstellen aan ‘Queen@living’!

Wie zijn wij en waar kunt u ons vinden:

Na jaren een persoonlijke passie voor alles met interieur te hebben geuit thuis, bij familie, vrienden, ondernemers en zelfs vreemden. Ontstond Queen@living. Een ‘kleinere’ meubelwinkel met alles voor thuis. Maar dan anders, persoonlijker en wisselender. Uit eigen ervaring ziet men op duizenden vierkante meters het overzicht niet meer en ondanks de grote uitgave en de tijd dat er plezier van de aankoop dient te zijn vaak weinig persoonlijk of interesse. Wij zijn niet van de order & go.

De speciaalzaak, gericht op alles voor interieur & meer. U kunt ons vinden in het prachtige en groeiende Westland, aan de gezellige Molenstraat 20 in Naaldwijk om precies te zijn. Gratis parkeer gelegenheid en een ruim aanbod aan winkels en horeca.

Iedereen begint en eindigt de dag THUIS. Naast slapen wordt er ook tv gekeken, gelezen, gegeten, gespeeld met de (klein)kinderen en tegenwoordig soms zelfs ook gewerkt vanuit huis. En vergeet vooral de visite & feestjes niet ! De ‘Hotel’ ervaring is eenieder wel bekend. Thuis deze fijne en luxe ervaring bieden is ons streven! En dat hebben wij vertaald in benodigdheden voor het hele huis. Queen@living biedt namelijk als official dealer van oa Richmond Interiors & Eichholtz de complete meubel collecties aan om uw huis een waar paradijs te maken. Maar ook de nieuwste klein meubelen & woonaccessoires om uw huidige thuis een finishing touch te geven kunt u bij ons vinden. Iedereen zal kunnen slagen bij Queen@living.

Wat kunt u vinden bij ons:

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een nieuw interieur of voor een bank, eettafel met eetkamerstoelen. Nieuwe woonstyling of nieuw bed. Dan zit u goed bij Queen@living. Wij snappen dat dit persoonlijk is en een flinke aankoop waar u geruime tijd plezier van wilt hebben. Meubels behoren natuurlijk niet tot de dagelijkse boodschappen. Daarom biedt Queen@living daarnaast ook woonaccessoires aan voor een geweldige upgrade van uw huidige interieur. Volgens de laatste trends en ontwikkelingen.

Wat maakt Queen@living bijzonder:

Queen@living is een knusse speciaalzaak voor iedereen die de inrichting van een woning & goed slaapcomfort belangrijk vindt. Voor alles wat nodig is om een ‘thuis’ te creëren kunt u bij ons terecht in een breed scala aan stijlen. Iedereen is welkom, jong & oud.

Een prettig thuis is tenslotte voor iedereen van groot belang. In goede & slechte tijden is dit de basis & veilige plek waar ieder mens zich bevindt. Wij zijn gespecialiseerd in meubels als stoelen, tafels, kasten en banken maar ook woonaccessoires & lampen, klein meubelen, karpetten, geurkaarsen en nog veel meer. Of het nu een strakke, industriële look is, een romantische of juist kleurrijke chique sfeer wat u zoekt. Wij stellen graag samen met u de droom inrichting of het perfecte bed samen. We willen het zo persoonlijk maken & denken graag voor, tijdens & na de inrichting met u mee. Queen@living helpt u er heel graag bij!

Wij bieden iedereen van een complete nieuwe inrichting tot het restylen van een huidige kamer, verdieping of kantoor/salon aan. En dit alles met vriendelijke persoonlijke aandacht en advies op maat. U kunt fijn zitten aan onze gezellige grote tafel. Op het presentatie scherm kunnen wij de ideeën direct aan u tonen. En natuurlijk niet te vergeten, onder het genot van een goed kopje koffie, thee of iets fris.

Het is ook mogelijk om een VIP shop afspraak te maken, dan heeft u de winkel helemaal voor u zelf en kunt u op uw gemak rondkijken en rustig besluiten welke meubels u wilt orderen. Ook kunt u buiten winkel tijd een huis/bedrijfs bezoek boeken om thuis de perfecte kleur bank en/of meubels, lampen, woonaccessoires etc. te kunnen bepalen die bij uw huidige interieur matchen.

Kom langs en ervaar het zelf:

Queen@living nodigt u van harte uit om inspiratie op te komen doen in de gezellige showroom in Naaldwijk.

Wij laten u hier graag voorbeelden zien van de diverse stijlen en opties waaruit u bij Queen@living kunt kiezen. In onze showroom kunt u ook samen met ons kijken naar de ruime keuze aan mogelijkheden, waarbij uw persoonlijke wensen & service centraal staan en wij de meubels voor uw ‘thuis’ van uw dromen met u samenstellen. Kom kijken en inspiratie op doen. Ervaar zelf de kwaliteit, luxe en het gebruiksgemak van de meubels, bedden, woonaccessoires & meer van Queen@living. Dare to be different !

Voor inspiratie, sfeerimpressies en leuke acties houdt u Queen@living Instagram en Facebook in de gaten.